VELFÆRD & ØKOLOGI

Helt ærligt. Vi sælger flest produkter fra eget pølsemageri og opskæring, der er lavet af nøje, udvalgte konventionelle råvarer. Men vidste du, at vi faktisk har mulighed for at lave vores produkter på velfærdskød eller økologiske råvarer, da vi er certificeret til dette.

Helt ærligt. Hvad ville du sige til at opfinde din helt
egen pølse til dit menukort og så af økologisk karakter eller af velfærdskød fra en landmand, der har hjertet på det rette sted. En signaturpølse med personlighed og pondus, hvor dine gæster husker og mindes denne del af morgenmaden længe efter. Og faktisk måske netop morgenmaden er en vigtig faktor for, hvorfor gæsten booker ved dig igen næste gange.  
Helt ærligt, så kræver det dog en vis mængde at få lavet produkter af velfærdskød eller økologisk kød, og det er bestillingsvarer. 

Men er du et større hotel, kursus- eller konferencecenter, restaurant eller en kæde, så har vi nogle ret unikke muligheder. Hos os er du altid velkommen til at få produceret din egen specielle pølseopskrift, bacon, pålæg eller sousvide-produkt under sikre og kontrollerede forhold, og med hjælp og ærlig vejledning fra Fyns måske allerbedste pølsemagere. Vi vil meget gerne være med til at lave produkter til din forretning, der giver dine gæster en spisemæssig oplevelse og skal de være af økologisk karakter eller velfærdskød, så står vi klar til at hjælpe. 

LANDMÆND med gode dyr

Vi udvælger kun landmænd, der tænker og arbejder som os. Passionerede fagfolk, der går op i at lave gode dyr under ordnede forhold, hvor velfærden er i centrum. Det giver os tykhed i vores valg af råvare, så vi kan levere det bedste velfærds- eller økologiske produkt til dit køkken. 

EN BANK AF OPSKRIFTER

Med over 50 års erfaring i pølsemageri og opskæring har Nørre Søby Slagteren opbygget en imponerende vidensbank af opskrifter og ekspertise. Vores omfattende erfaring inden for både konventionelle og økologiske produkter giver os mulighed for at skræddersy løsninger, der opfylder stort set ethvert ønske inden for økologi eller dyrevelfærd, i tæt samarbejde med vores kunder.

ØKOLOGI KRÆVER EKSTRA STOR FAgligHED

At lave økologiske kødprodukter kan præsentere flere unikke, faglige udfordringer sammenlignet med konventionelle kødprodukter. Opnåelse af ensartet kvalitet og holdbarhed i økologiske kødprodukter kan være eksempelvis være en udfordring på grund af variationer i råvarekvalitet, sæsonbestemte forhold og manglen på visse konserveringsmidler og tilsætningsstoffer tilladt i konventionelle produkter. Dette kræver omhyggelig håndtering, opbevaring og erfaring med de rette produktionsmetoder. Den erfaring og viden har vi. 

Bøgerøget svinenakke med rosmarin - Kopi

"TRYNE TIL KRØLLE"-KONCEPT

”Tryne til Krølle” er et koncept, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med måske et af Danmarks bedste pølsemagerier og samtidig muligheden for at kunne tilbyde dine kunder dyrevelfærd, bæredygtighed og mindre madspild i ét og samme koncept. I ”Tryne til Krølle” får din helt egen signatur-gris, som du helt selv bestemmer, hvordan vi skal forarbejde fra hoved til hale.