ÆRLIG PØLSESNAK

Det er det, der er indeni, der betyder noget. Sådan er det med mennesker, og sådan er det med pølser fra Nørre Søby Slagteren.

Når vores pølsemester Fejer går i pølsemageriet, gør han det ikke kun fordi, det er hans job. Han gør det fordi, han ikke kan lade være, og processen starter allerede inden kødet til de forskellige pølsevarianter udvælges. Opskrifter opfindes og testes. Nye smagssammensætninger udforskes og originale opskrifter får et umiskendeligt Nørre Søby’sk tvist.
Der røres, ryges og koges og alt sammen foregår i vores eget pølsemageri på Fyn. Det er sådan set heller ikke nogen hemmelighed, hvorfor vores Ærlige Pølser både vinder priser og glade gæster. De er nemlig fyldt med ordentligt kød og uden gluten, laktose eller andre allergener. Bare ærlige råvarer og godt håndværk fra vores eget pølsemageri.

ÆRLIGE RÅVARER

Der er ikke nogen skøre numre i pølser fra Nørre Søby Slagteren. Ingen smagsforstærkere, gluten, laktose eller andre allergener. Naturlige råvarer og krydderier af ordentlig og lødig kvalitet. Intet mere – intet mindre. Det skulle da lige være en god portion madglæde og en pølsemester med passion og personlighed.

BRUNCH PÅ
1. KLASSE

Ærlig talt. Dagen bliver bare bedre, når pølsen på morgenbuffeten eller brunchtallerkenen har en blændende personlighed, en god velkrydret smag og er lavet med passion og holdning.

GOURMET MED
HOLDNING

Helt ærligt. Der er en grænse for, hvor fin en hotdog kan blive, før den bliver til en fis i en hornlygte. Medmindre pølsen er god. Måske ligeså god som en gourmet hotdogpølse fra Nørre Søby Slagteren. I så fald bliver grænseområdet udvidet betragteligt.

EN PØLSE
PÅ GAFLEN

Helt ærligt. Der er da ikke noget bedre end når ens gæster bare griner, gafler og guffer de gode pølser fra buffeten og egentlig gerne vil have en enkelt en mere, fordi de smager så
fantastisk godt.

SOMMERGRILLER

Ærlige pølser smager bare bedre på grillen.
Sådan er det bare. Basta. Det er nemlig ikke
ligegyldigt, hvilken kødkvalitet de er lavet af.
Eller om der er tænkt, studset, smagt og grundet over hvordan smag, konsistens og knæk hænger sammen for at sikre den perfekte pølsefest.