UALMINDELIGT ALMINDELIGT

I vores pølsemageri på Fyn forfiner og forædler vi vores håndlavede specialiteter, så det almindelige bliver så ualmindeligt godt, at et stykke med pålæg fra Nørre Søby Slagteren ikke behøver at være højtbelagt.

Når vores passionerede pølsemager går i gang med at lave klassisk pålæg og røgede specialiteter fra Nørre Søby Slagteren starter processen altid med at udvælge kød af højeste kvalitet. Herefter saltes, marineres og krydres kødet efter vores egne veludviklede opskrifter, inden det ryges over bøgesmuld eller koges på gammeldags manér med suppevisk og rent, fynsk grundvand.

Andre specialiteter lagesaltes med krydderier for at tilføre smag og karakter, og ofte salter vi med håndhøstet salt fra Salteriet på Ærø. Om det er ingredienserne eller den old school metode, der får vores Håndlavede Specialiteter til at smage så ualmindeligt godt, vides ikke, og vi har egentlig heller ikke lyst til at finde ud af det, da vi i mere end 40 år ikke er gået på kompromis med nogen af delene.

DANSK KØD AF BEDSTE KVALITET

Vi anvender kun dansk kød af højeste kvalitet til vores Håndlavede Specialiteter. Det kræver en god portion tillid at handle med kød, og det betyder meget for os, at vi både kender og stoler på vores danske leverandører. Det er vigtigt for os, at kvaliteten på vores kød altid er den bedste inden for alle kategorier.

EN FØLSOM
AFFÆRE

Råvarer har også følelser og skal behandles forskelligt for at få det bedste frem i dem. Derfor tørsalter vi mange af vores specialiteter for at trække vand ud og koncentrere den gode smag. Andre specialiteter lagesaltes med krydderier for at tilføre smag og karakter, og så koger vi i store kar i stedet for i dampovne for at opnå den bedste smag og struktur i det færdige produkt.

VI RYGER IKKE PÅ
HVAD SOM HELST

Allerede når vi udvælger kødet
til vores håndlavede røgvarespecialiteter, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Kødet er oftest dansk, fordi det er bedst, og når vi salter og røger kødet, gør vi os umage og bruger den tid, der er nødvendig for at opnå det bedste resultat. Godt håndværk kan nemlig smages.
Smag selv.

HÅNDLAVEDE

PATÉER

En god paté skal både være blød og skærefast. Den skal have fyld, der både kan ses og smages, og så skal den være fri for allergener. Hos Nørre Søby Slagteren elsker vi at eksperimentere med smagssammensætninger, så har du en ide til en signaturpaté til din menu, hjælper vores dygtige  pølsemagere gerne med at udvikle den.
Kontakt os og hør nærmere.

FARS-FOOD PÅ MENUEN?

Har du en event, der kræver noget specielt, kan vi producere fars- og røgvarer på bestilling efter dine ønsker til kødtype, smag, fyld, form eller lignende. Fordi vi laver alt selv i vores lille, fynske pølsemageri, kan vi agere hurtigt og fleksibelt i forhold til dine behov.

RØRENDE LÆKRE

RØRTE FARSER

Når du bestiller fars fra vores pølsemageri, er du sikret en god og ensartet smag hver gang. Vores basisfarser er perfekte til retter som frikadeller og kødboller. Udvalget af specialfarser er stort og bestiller du +20 kg laver vi gerne en fars, krydret efter dine ønsker. Alle vores farser er håndlavede af dansk kød og fri for allergener og andre ligegyldigheder.