HISTORIEN OM OS

Det hele begyndte i 1970 med en lille, hyggelig slagterbutik i landsbyen Nr. Søby lidt syd for Odense. Siden har forretningen udviklet sig til at være en stor engros slagter, der leverer godt kød til mange af landets bedste restauranter, caféer og hoteller.

Hos Nørre Søby Slagteren elsker vi godt kød. Det har vi gjort siden 1970, hvor Jørn Black Nielsen slog døren op til en lille lokal slagterbutik med fokus på godt og ægte slagtermesterhåndværk.
Der er forskel på kød og der er forskel på godt kød. Det kræver både passion og indsigt at finde frem til de bedste producenter. Vi handler lokalt og globalt og finder de bedste producenter på Fyn og spændende specialiteter fra hele verden.

Vi sætter en stor ære i at levere den bedste service og den højeste kvalitet inden for kategorien hver eneste gang. Siden starten i 1970 er kundekredsen hos Nørre Søby Slagteren udvidet betragteligt – både i antal og geografisk spredning. Vi leverer hver dag til en stor del af de fynske restauranter, kantiner, caféer og hoteller, men vi kører også til Jylland og Sjælland, hvor kredsen af kvalitetsbevidste kunder vokser støt.

kontakt os

Lars
Mejnert

Kategorichef for specialprodukter

Mobil: +45 20 42 19 13
E-mail: [email protected]

PER
SPANDING

Salgskonsulent

 

Mobil: +41 73 12 43
E-mail: [email protected]

Michael Sund

Logistik, distribution & Indkøb

 

Mobil: +45 29 25 50 25
E-mail: [email protected]

Gitte Ladegaard

Økonomiansvarlig

Mobil: +45 27 45 24 84
E-mail: [email protected]

Jørn Black Nielsen

Vicedirektør & Indkøb

Mobil: +45 21 78 10 30
E-mail: [email protected]

Ronni Black
Nielsen

Adm. Direktør

Mobil: +45 21 68 20 21
E-mail: [email protected]

1