Den bedste måde at sikre en ensartet kvalitet og smag, når der er mange skiftende kokke i køkkenet at tilberede kødet på ”sous vide” metoden. Så bliver kvalitet og smag perfekt og ens hver eneste gang. ”Sous vide” – så godt
Når godt kød krydres eller marineres og tilberedes i vacuumposer med helt præcis temperaturstyring bliver smagen, mørheden og kvaliteten perfekt – hver eneste gang. I vores pølsemageri har vi både kapacitet og viden til at håndtere store mængder ad gangen og vi pakker og leverer i præcis de stykpakker, udskæringer og opskrifter, du har brug for.
Hos Nørre Søby Slagteren er høj kvalitet og glade kunder vores mantra. Alle vores ”sous vide” produkter laves på ordre. Det betyder, at du kan udvikle dine egne ideer og opskrifter sammen med vores dygtige kokke og pølsemagere. Kontakt vores sælgere og hør mere om de muligheder, der passer til din butik.
Sousvide-metoden indebærer langsom og præcis tilberedning af madvarer i vakuumforseglede poser ved en konstant lav temperatur i en længere periode. Dette giver mulighed for maksimal smagsekstraktion fra råvaren. Hvis råvaren er af høj kvalitet, vil resultatet være en dybere, mere kompleks smag.
Alt kan i princippet ”sous vide’es” men hos Nørre Søby Slagteren havner kun den bedste kvalitet i posen. Vi vælger kød fra producenter og opdræt vi kender og stoler på, så om du vælger kylling til nachos, kamfilet af Duroc eller smørmøre oksekæber og marinerede lammeculotter er råvaren altid i top.
Har du brug for at sparre med en af vores erfarne kokke for at blive inspireret eller i fællesskab finde frem til det rigtige resultat for dig, der skaber værdi, så kontakt os endelig for en snak.
Inspiration:
• Kyllingelår uden ben med citron og timian
• Andelår uden ben med salvie og æble
• Kalvecuvette med Teriaki sauce
• Svinenakke med rosmarin og fennikel
• Pulled gris – okse – kalv – vildt – fjerkræ hvor krydderier tilpasses
En sousvide-specialitet fra vores pølsemageri kan hjælpe dit køkken til at spare ressourcer ved at reducere spild, optimere produktionsplanlægning, frigøre personale til andre opgaver, bevare kvalitet og øge fleksibiliteten i serveringstidspunktet.
Cookie | Varighed | Beskrivelse |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |