"Sous vide" vi ved

Den bedste måde at sikre en ensartet kvalitet og smag, når der er mange skiftende kokke i køkkenet at tilberede kødet på ”sous vide” metoden. Så bliver kvalitet og smag perfekt og ens hver eneste gang. ”Sous vide” – så godt

Når godt kød krydres eller marineres og tilberedes i vacuumposer med helt præcis temperaturstyring bliver smagen, mørheden og kvaliteten perfekt – hver eneste gang. I vores pølsemageri har vi både kapacitet og viden til at håndtere store mængder ad gangen og vi pakker og leverer i præcis de stykpakker, udskæringer og opskrifter, du har brug for.

Hos Nørre Søby Slagteren er høj kvalitet og glade kunder vores mantra. Alle vores ”sous vide” produkter laves på ordre. Det betyder, at du kan udvikle dine egne ideer og opskrifter sammen med vores dygtige kokke og pølsemagere. Kontakt vores sælgere og hør mere om de muligheder, der passer til din butik.

GOD RÅVARE - Godt SLUTPRODUKT

Sousvide-metoden indebærer langsom og præcis tilberedning af madvarer i vakuumforseglede poser ved en konstant lav temperatur i en længere periode. Dette giver mulighed for maksimal smagsekstraktion fra råvaren. Hvis råvaren er af høj kvalitet, vil resultatet være en dybere, mere kompleks smag.

GOODIE-BAGS FRA SLAGTEREN

Alt kan i princippet ”sous vide’es” men hos Nørre Søby Slagteren havner kun den bedste kvalitet i posen. Vi vælger kød fra producenter og opdræt vi kender og stoler på, så om du vælger kylling til nachos, kamfilet af Duroc eller smørmøre oksekæber og marinerede lammeculotter er råvaren altid i top.

SPARRING MED erfarne KOKKE

Har du brug for at sparre med en af vores erfarne kokke for at blive inspireret eller i fællesskab finde frem til det rigtige resultat for dig, der skaber værdi, så kontakt os endelig for en snak. 

sousvide 1._lillejpg

FRA KYLLING TIL KAMFILET

Inspiration:
• Kyllingelår uden ben med citron og timian
• Andelår uden ben med salvie og æble
• Kalvecuvette med Teriaki sauce
• Svinenakke med rosmarin og fennikel
• Pulled gris – okse – kalv – vildt – fjerkræ hvor krydderier tilpasses

SPAR RESSOURCER

En sousvide-specialitet fra vores pølsemageri kan hjælpe dit køkken til at spare ressourcer ved at reducere spild, optimere produktionsplanlægning, frigøre personale til andre opgaver, bevare kvalitet og øge fleksibiliteten i serveringstidspunktet.