UALMINDELIGT ALMINDELIGT
Når vores passionerede pølsemager går i gang med at lave klassisk pålæg og røgede specialiteter fra Nørre Søby Slagteren starter processen altid med at udvælge kød af højeste kvalitet. Herefter saltes, marineres og krydres kødet efter vores egne veludviklede opskrifter, inden det ryges over bøgesmuld eller koges på gammeldags manér med suppevisk og rent, fynsk grundvand.
DANSK KØD AF BEDSTE KVALITET
Vi anvender kun dansk kød af højeste kvalitet til vores Håndlavede Specialiteter. Det kræver en god portion tillid at handle med kød, og det betyder meget for os, at vi både kender og stoler på vores danske leverandører. Det er vigtigt for os, at kvaliteten på vores kød altid er den bedste inden for alle kategorier.
EN FØLSOM
AFFÆRE
VI RYGER IKKE PÅ
HVAD SOM HELST
Allerede når vi udvælger kødet
til vores håndlavede røgvarespecialiteter, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Kødet er oftest dansk, fordi det er bedst, og når vi salter og røger kødet, gør vi os umage og bruger den tid, der er nødvendig for at opnå det bedste resultat. Godt håndværk kan nemlig smages.
Smag selv.
HÅNDLAVEDE
PATÉER
En god paté skal både være blød og skærefast. Den skal have fyld, der både kan ses og smages, og så skal den være fri for allergener. Hos Nørre Søby Slagteren elsker vi at eksperimentere med smagssammensætninger, så har du en ide til en signaturpaté til din menu, hjælper vores dygtige pølsemagere gerne med at udvikle den.
Kontakt os og hør nærmere.
FARS-FOOD PÅ MENUEN?
RØRENDE LÆKRE
RØRTE FARSER
Når du bestiller fars fra vores pølsemageri, er du sikret en god og ensartet smag hver gang. Vores basisfarser er perfekte til retter som frikadeller og kødboller. Udvalget af specialfarser er stort og bestiller du +20 kg laver vi gerne en fars, krydret efter dine ønsker. Alle vores farser er håndlavede af dansk kød og fri for allergener og andre ligegyldigheder.