Vores filosofi

Nørre Søby Slagterens filosofi er dybt forankret i kærligheden til mad af højeste kvalitet og den kunst, der ligger i godt håndværk.

Vores dedikation til at levere madglæde begynder med nøje udvalgte råvarer, hvor vi værdsætter dyrevelfærd og spisekvalitet. Med erfarne slagtere og pølsemagere, der har været en del af vores team i over et årti, sætter vi standarden for præcise udskæringer, topkvalitet og rettidig service. I vores eget pølsemageri på Fyn skaber vi håndlavede specialiteter, letrøget lykke, sousvide specialiteter og ærlige pølser uden allergener og unødvendige tilsætningsstoffer. Vores pølsemester, Fejer, går ikke bare på arbejde; han går på arbejde for at skabe de bedste mulige produkter.

Vi investerer tid og passion i processen, fra udvælgelse af det fineste kød til eksperimentering med nye smagssammensætninger og forfining af originale opskrifter med et unikt Nørre Søby’sk tvist.
Vores passion og engagement går hånd i hånd med valget af højeste kvalitet i kød og gamle metoder som intervalrygning over  bøgesmuld og gammeldags kogning. I mere end 50 år har vi konsekvent afvist kompromiser, og det er vores stolthed og glæde ved madlavning, der gør hvert produkt fra Nørre Søby Slagteren til en oplevelse, der er mere end det almindelige.

Vision

At være betragtet som specialisten indenfor handel med og produktion af kvalitetsvarer fra pølsemageri og opskæring, hvor ordentlighed er omdrejningspunktet. Ansvarlige over for vores miljø, dyr, medarbejdere og godt håndværk.

Mission

Vi vil være en virksomhed, hvor passion og ansvarlighed er omdrejningspunktet og dét, vi er kendte for. En passion for at forarbejde og producere kødprodukter af høj kvalitet, der kan måle sig med de bedste i landet. En leverandør af kvalitetskød, der tager ansvar for bæredygtighed i bred forstand – miljø, dyr og medarbejdertrivsel