LETRØGET LYKKE

Lykken er en sprødstegt skive af den fineste bacon.
Smagen af letsaltet kød med præcis den rette mængde fedt. Tørret, krydret og røget nænsomt over bøgesmuld i vores egne rygeovne. Sprødstegt, smagsfyldt, succesfuldt. Bedre bliver det ikke.

For os er bacon mere end bare en delikatesse; det er en lidenskab, en kunstform og en kilde til ægte gastronomisk glæde. I vores røgeovne transformeres baconskiver til sprøde, smagsfulde mesterværker.

Madglæde starter med de bedste råvarer, og har du
lige så stor passion for hjemmerøget bacon
af højeste kvalitet, som vi har hos Nørre Søby Slagteren, har vi en hel del baconlækkerier, vi synes, du skal smage.

FAG-NØRDERI

Bacon er ikke bare bacon.  Det er en oplevelse af smag og tekstur, hvor hver bid er en rejse ind i passionen for kvalitet. Vi håndsalter og krydrer med al vores viden og ekspertise, så vi sikrer, at kødet tager bedst imod den nænsomme røg fra bøgeflisen, og smagen bliver dybere og mere helstøbt

Bacon - restaurant

HÅNDSALTET TIL PERFEKTION

Hos Nørre Søby Slagteren tror vi på, at godt håndværk kan smages. Fremfor at stiksalte, håndsalter vi kødet til vores berømte bacon. Vores tørsaltede bacon sprøjter ikke, når det steges på panden og det eneste svind du oplever i tilberedningen, er det fedt, der smelter af under stegningen.

STRIBEVIS AF VELSMAG

Kødet, vi bruger til vores bacon, er af højeste kvalitet og altid valgt ud efter tanken om at opnå den optimale smag og egenskab. Derfor er det ikke tilfældigt med fedtprocent og kødindhold, når vi udvælger råvarerne til vores bacon. Om det er stribet flæsk fra danske grise, ægte spansk duroc eller kalvekød styres processen nøje i vores eget pølsemageri på Fyn.

SPECIALBACON PÅ BESTILLING

Vidste du, at du kan få produceret tørsaltet bacon
præcis, som du vil have den hos os? Din smag er
vores passion. Vores tørsaltede baconvarianter er udviklet og smagsat af vores egne kokke i Nørre Søby Slagterens pølsemageri. Men har du en god ide til en særlig variant, du gerne vil have produceret til din forretning, er du mere end velkommen til at kontakte os og høre nærmere.