Min side

Bestil her

Min side

Nørre Søby Kød

online-bestilling af kvalitets kød erhverv

OM OS

Ugens tilbud

Ugens
Tilbud

Bestil direkte her

ugens-bedste-tilbud på kvalitets kød

Hemmeligheden bag Nørre Søby Kød

Det er ikke raketvidenskab at levere en ensartet og høj kvalitet hver eneste gang. Men det kræver dedikation, tillid og nogle passionerede medarbejdere, der både er godt uddannede og har den der udefinerbare fingerspidsfornemmelse for kvalitet. Det er den slags mennesker, vi omgiver os med i Nørre Søby, og det er dem, der er hemmeligheden bag vores succes.

Direktør og Stifter

Jørn B. Nielsen, årgang '49

Jørn er stifter og direktør af foretagnet, som han nu har drevet i over 40 år siden han først slog dørene op for butikken, der dengang i 1970 lå i Nr. Søby.

Siden han først fik idéen om at blive slagter har der ikke været andre brancher, der har trukket i ham, og selvom direktøren ikke er førstemand i udskæringen, bliver han stadig helt høj, når han får fingrene i de rigtig gode varer til kunderne.

Ifølge Jørn er det bedste stykke kød et rosa eller rødt oksehøjreb, der har hængt lige tilpas længe, og så er han ikke så kunstig, hvad tilbehøret angår - bare det også er i orden.

Ring til Jørn på 21 781 030

Indkøber og Medejer

Michael Sund, 40 år

Michaels slagterkarriere begyndte ved et tilfælde ved Brobyværk Slagterforretning i 1987, da han glemte at sende en ansøgning til EFG-uddannelsen ind til tiden. Dermed blev et sommerferiejob til en livsvej. Siden har Michael udvidet talenterne i Brobyværk og Vester Hæsinge, før han i 2002 endte ved Nørre Søby Kød, hvor han blev medejer 2007.

Michael har ansvaret for egenkontrollen og for indkøb af pålæg og fjerkræ - alt sammen med skarpt fokus på, at produkter og forarbejdning bliver taget meget seriøst.

Som efternavnet og glæden ved fjerkræ og cykling indikerer, lover Hr. Sund, at han kun arbejder med helt rene produkter, hvor der ikke bliver snydt på vægten eller tilsat tvivlsomme tilsætningsstoffer:

"Jeg gør mit bedste for, at vi ikke har fjerkræ, hvor der er tilsat vand eller salt, og jeg kan garantere, at de danske produkter, som vi sælger, er af den bedste kvalitet, vi kan finde."

Favorit-retten er en god grillet kylling - eller samme dyr behandlet, som mormor gjorde det: i en gryde og med det klassiske tilbehør.

I øvrigt anbefaler Michael Sund, at kunderne gør sig selv den tjeneste at prøve de specialimporterede oliven, salamien og den originale parmaskinke, som vi importerer direkte fra vores mangeårige italienske samarbejdspartner.

Ring til Michael på 29 255 025

Sælger

Lars Mejnert

Mad har altid været en passion for for Lars Mejnert, der takket være nogle gode familietraditioner har stået ved gryderne og hjulpet til siden han var helt lille. Derfor var det også naturligt, at han blev uddannet kok på Hindsgavl Slot i 1987.

Lars valgte at forlade restaurationsbranchens sene arbejdstider, da der kom to små børn til i privaten, men med et job som sælger ved Nørre Søby Kød er det lykkedes ham blive i branchen.

Det vigtigste for Lars er at finde de rigtige udskæringer til den enkelte kunde, og han sætter en ære i at sælge det bedste kød til den bedste pris. Hvis der ikke er budget til at indkøbe oksemørbraden, så er der masser af andre muligheder, og her får Lars rig mulighed for at inspirere andre ud fra sine egne erfaringer ved panderne og gryderne.

Ved grillen derhjemme er der mange favoritter:

"Der er ingen tvivl om, at en stor ribeye er fantastisk. Den skal være rød, men den skal have trukket ordentligt - den må ikke løbe. Tallerkenen skal ikke være smurt ind i kødsaft. Men ellers elsker jeg ordentligt svinekød. Porchettaer er også rigtig gode, og en dansk lammekølle er også et rigtig dejligt måltid."

Hvad angår tilbehøret, stemmer Lars Mejnert for grillede årstidens grøntsager.

Ring til Lars på 20 421 913 og få gode idéer og tips til din næste bestilling.

Sælger

Mette Bisgaard

Mette blev udlært i '11 men allerede året før gjorde hun sig bemærket da hun vandt DM for detailslagtere i 2010. Herefter var hun leder for delikatessen i SuperBest, Mågebakken. Året før hun blev ansat hos Nørre Søby Kød var hun cateringsælger.

Hun er nyeste skud på sælgerstammen og en af de yngste og dermed mest friske hjerne i gesjæften. Mette er hårdtarbejdende og har altid styr på sine ting.

Hvad angår kød, er Mette nok en rigtig slagter. Hvis hun skal forkæle sig selv, skal det være med en rigtig god bøf - og der må gerne være noget fedt på!

Ring til Mette på 20 169 638 - måske hun er klar med et godt tilbud?

Kontor – administration

Gitte Ladegaard, i sin bedste alder

Udlært som regnskabsassistent ved Arnold Busch i København i 1992. Derefter uddannet som revisorassistent ved ND Revision. Ansat ved Nr.Søby Kød Engros a/s siden 1/11-2010

Økonomisk ansvarlig, og dermed den helt rette at henvende sig til, hvis du for eksempel savner en faktura eller gerne vil betale før modtagelsen af varerne. Uanset dine hensigter er det Gittes blide stemme, du hører, når du ringer på 65 90 11 25.

Gitte var i lang tid eneste levende hunkønsvæsen på matriklen, og hun falder derfor naturligt ind i en rolle som plejemor, socialt ansvarlig og da hun er den mest lyttende hos Nørre Søby Kød var det naturligt, at hun indtalte velkomstbeskeden på vores telefonsvarer.

Med uddannelse som regnskabsassistent og som revisorassistent ligger de administrative funktioner ligefor hos Gitte, men som det hjælpsomme menneske hun er, træder hun også til ved vacuum-maskinen i pakkeriet, hvis det kræves i travle situationer.

Hvis du skal invitere Gitte på middag, er hun lidt vægelsindet, hvad angår ønskerne til menuen: "Jeg er glad for vores amerikanske flap meat, fordi det er utrolig mørt og har en god smag. Men der er heller ikke meget, der slår en hjemmelavet hamburgerryg, og kalvespidsbrystet fra USA er også vildt godt."

Ring til Gitte på: 63 902 200

Produktionsleder og Medejer

Kenneth Bojel, 35 år

Kenneth er produktionsleder og medejer af Nørre Søby Kød, og det har han været siden 2007. På det tidspunkt havde han været i virksomheden i seks år.

Karrieren med knive og kød begyndte i 2000, hvor Kenneth blev udlært hos Vester Hæsinge Slagterforretning, og siden har han udviklet en stadig større glæde ved at behandle gode produkter godt.

Hvis kunderne har særlige ønsker til udskæringerne, er det Kenneth, der sliber knivene og sørger for, at koteletterne får det ønskede skaft og at grise-kronen har den rigtige tykkelse og størrelse.

Når den ivrige motionscykelrytter står foran egen grill, er der ingen tvivl om, hvad han foretrækker: "En okseribeye med god fedtmarmorering, og den skal ikke være under fem centimeter tyk. Det er jo ikke pålæg."

Indkøber

Jørgen Daugaard

Udlært ved Gestelev Slagter forretning i 1972, Derefter ansat ved Expo. Har været ansat ved Nr. Søby Kød Engros a/s siden 1973.